Контакт

МСФИ Ревизија – Скопје е лоцирана на улица 11 Октомври 1А Кат 2, Плоштад Македонија ББ Скопје

Телефон: 02 3 11 23 23 и Moбилен: 070 333 713

e-mail: msfi.revizija@gmail.com 

e-mail: zarko.mihajlovski@gmail.com

До колку сакате да испратите порака тоа може да го направите со пополнување на полињата подолу:

Вашето име (задолжително)

Вашиот емаил (задолжително)

Наслов

Порака

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>